Peste 100 de ani de cand gustul desavarsit al ciocolatei Leonidas încanta gusturile a milioane de oameni din toata lumea. Începand din 1913 Leonidas si-a asumat o misiune: sa realizeze cele mai delicioase si de buna calitate praline din ciocolata, accesibile tuturor. Peste 100 de sortimente de praline diferite, toate din unt de cacao 100% pur. Ciocolateria Leonidas garanteaza gustul original de ciocolata delicata, prospetimea, calitatea si accesibilitatea. Drept urmare, pralinele Leonidas sunt preferatele iubitorilor de ciocolata. 

Descoperiti minunata istorie Leonidas!

De mai bine de un secol, bucuria de a darui a facut oamenii fericiti. Leonidas Kestekides si familia sa greaca au deschis calea catre o adevarata revolutie a ciocolatei belgiene. Leonidas a inceput ca un singur magazin stradal, servind la o fereastra glisanta si a evoluat intr-o experienta de brand cu magazine în întreaga lume.

De-a lungul anilor ati putut gusta ganache-uri surprinzatoare, praline intense si creatii realizate din alte ingrediente cum numai adevaratii maestrii ciocolatieri pot folosi. Gama Leonidas este în continua schimbare si extindere, dar, chiar si dupa mai mult de 100 de ani, exista un slogan care a ramas acelasi: pralinele Leonidas sunt pentru toata lumea.

Sunteti curios sa aflati cum a facut Leonidas Kestekides trecerea de la vanzatorul ambulant de înghetata la fondatorul celei mai revolutionare marci de ciocolata din lume?

Descoperiti povestea Leonidas!

Toata lumea recunoaste Leonidas

Leonidas este recunoscut la nivel mondial ca o experienta a unui brand de ciocolata complet. Sacosele de culoarea albastru-regal pe care este evidentiat logo-ul Leonidas; Toata lumea stie ca în ele nu ar putea fi nimic altceva decât un ballotin auriu plin de fericire din ciocolata si împachetat cu dragoste. Fiecare magazin Leonidas joaca un rol în aceasta experienta. Oriunde ati vizita una dintre locatiile noastre, va veti simti întotdeauna ca si cum ati fi în acelasi magazin. Pentru a crea aceasta experienta unica în magazin, am creat si dezvoltat un stil unitar în toata lumea.

Logo-ul Leonidas a fost complet regandit. Am ales albastru-regal, o culoare eleganta care radiaza lux. În acest fel, pralinele de lux traditionale Leonidas par sa fie prezentate pe catifea albastra, la fel ca diamantele. Pentru ca asta sunt pralinele noastre: diamante de ciocolata.

Descoperiti lumea pralinelor Leonidas!

Experienta de cumparaturi Leonidas

Indiferent daca va aflati într-un magazin Leonidas din New York, Paris, Bucuresti sau Bruxelles, va veti simti întotdeauna ca fiind în acelasi magazin preferat de dumneavoastra. Toate magazinele sunt gândite si amenajate în acelasi stil, cu un aspect unic care reflecta autenticitatea si valorile noastre. Culorile folosite pentru decorarea magazinelor sunt calde, armonioase si reflecta calitatea.

Iluminatul creeaza o atmosfera familiara. Angajatii nostri contribuie, de asemenea, la experienta de cumparaturi. Lucram cu oameni pasionati care fac tot posibilul pentru a se apropia de perfectiune, oferindu-va cu placere si maiestrie cea mai delicioasa ciocolata.

Incepeti experienta in lumea minunata a ciocolatei Leonidas?